download 
internet banking  
Kursna lista 30.09.2016.
 Kupovni za efektivuProdajni za efektivu
E M U    EUR121,6901124,8957
SVAJCARSKA CHF111,2161116,2197
S A D    USD108,0283111,7647
V.BRITANIJA GBP139,6522145,3522
Kompletna lista >>>

Winbank - banka na dohvat ruke

Data/Images/pb_winbank_s_no1.jpgPiraeus banka je pokrenula unapređenu i potpuno redizajniranu paltformu za internet bankarstvo, Winbank, koju odlikuju nove funkcionalnosti, brže i jednostavnije korišćenje.

Korisnik novog Winbank-a već nakon prvog logovanja uočiće veliku razliku pre svega u samom dizajnu interfejsa koji se sada sastoji od mnogo korisnih vidžeta.

Winbank servis daje mogućnost korisniku da sam dizajnira izgled početnog ekrana menjanjem sadržaja u vidžetima, kao i rad na svim operativnim sistemima preko svih internet pretraživaća.

I to nije sve, komparativnu prednost omogućile su nove funkcionalnosti poput menadžera kućnog budžeta, kalendara finansijskih događaja važnih za korisnika, detaljan prikaz za kreditne kartice, predefinisana plaćanja koja se mogu zakazivati za određen datum, mobilno bankarstvo i mnoge druge.

Predstavljamo Vam najnovije Winbank vidžite:

Gde je moj novac?

Pratite tok vašeg novca jednostavnim logovanjem na Winbank. Kratko i jasno: sve je na jednom mestu.

Grafika stanja

Za još jednostavniji uvid u vaše finansije (vašu finansijsku sliku) kreirali smo grafički prikaz promena po tekućem računu. Nadamo se da nećete često videti crvenu boju koja označava nedozvoljena prekoračenja

Plaćanja računa

Najkonformnije plaćanje računa do sada! Jedan klik, jedan račun! Za svega par minuta izmirite sve svoje mesečne obaveze bez odlaska u banku.

Kartice

Najbrži uvid u trenutno stanje i obaveze po platnim karticama. I to nije sve, informišite se o trenutnim akcijama i brojim pogodnostima koje smo pripremili za određeni mesec.

Krediti

Detaljan anuitetni plan, uplate i svi ostali detalji vašeg kredita. U ovom prozoru možete izvršiti i plaćanja obaveza za svega nekoliko sekundi, a tu su i novosti o aktuelnim ponudama banke.

Prodaja i kupovina deviza

Preuzimte kormilo, prodaja i kupovina deviza nikad nije bila lakša. Potrebni su vam tekući i devizni račun i konverziju možete izvršiti u bilo koje doba dana ili noći, 24/7/36

Kalendar

Napravite sopstveni kaledar finansijskih događaja. Obeležite sve bitne datume poput onih kada plaćate obaveze prema banci, račune i članarine, ali i onih kada planirate da kupite ulaznice za koncert.

Poruke

Prosledite nam sms pitanje i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku obezbediti odgovor. Bilo da je reč o Winbank servisu ili drugim proizvodima i uslugama iz portfolio Piraeus banke, tu smo da vaš dan učinimo lepšim.

Aktuelne kampanje

Saznajte među prvima koje su promocije u toku, potražite proizvod koji Vam odgovara i podensite zahtev online. Biće nam zadovoljstvo da Vas kontaktiramo.

Moj budžet

Isplanirajte kućni budžet uz pomoć napredne aplikacije Winbank fianasijski menadžer koja vam omogućava da napravite analizu potrošnje, projektujete dalje rashode i jednako važno - štedite za svoje želje! One male i one velike!

Bezbednost

Sve Vaše transakcije su bezbedne! Winbank je najsavremenije internet banking rešenje koje radi u skladu sa najaktuelnijim bezbednosnim standardima.

Winbank je Vaša sigurna i brza banka na dohvat ruke!

 

Dodatnu podršku vezano za Winbank možete dobiti na telefone

 • 0-800-000-800
 • +381 11 3024 077
 • +381 11 3024 078,

kao i na e-mail winbank@piraeusbank.rs.

Troškovi vezani za uslugu internet bankarstva iskazani su u Tarifi naknada.

 1. Nazad
 2. Vrh
 3. Početna
 4. Štampanje
 5. Pišite nam
 6. Struktura
 7. Impressum